martes, 18 de enero de 2011

SA FACEM RUGACIUNI PENTRU SANATATEA INALTULUI BARTOLOMEU ANANIA! PEDIMOS ORACIONES POR LA SALUD DE VLADIKA BARTOLOMÉ DE CLUJ!!!

Va chemam pe toti, in primul rand preoti si monahi sau monahii, dar si pe toti mirenii care tin la Vladica Bartolomeu, Mitropolitul Clujului, sa ne unim din nou, cu mic cu mare, in rugaciuni arzatoare si umilite, din toata inima, pentru sanatatea si inmultirea zilelor Inalt PreaSfintiei sale, daca Domnul binevoieste.


Din informatiile noastre, chiar daca stirile oficiale vorbeau initial doar de un “control medical” la Viena, IPS Bartolomeu, care in luna martie ar putea implini 90 de ani, a trecut printr-o stare destul de grava, din cauza inrautatirii problemelor sale cardiace si, din aceasta cauza, a fost transportat la un spital din Viena. Nadajduim insa ca Domnul va binevoi asupra rugaciunilor intetite ale robilor Sai pentru “leul” duhovnicesc care a trecut in tinerete prin “temnita crunta a Aiudului” si care, dupa 1990, a luptat, a slujit si a aparat din rasputeri Biserica si Ardealul, ca arhiepiscop si ca mitropolit al Clujului. Unde este dragoste si durere adevarata a fiilor pentru Parintele lor, Dumnezeu se poate indura si poate face minuni. Mare nevoie avem de un om de curajul si verticalitatea sa, si cam singurul care mai indraznea, pana cand boala l-a slabit si izolat, sa tina piept in Sinod tendintelor autocratice si abuzurilor canonice ale noului Patriarh.

P Justinian

No hay comentarios: